Is één van de webinars, collegereeksen of congressen voor meerdere collega’s binnen jouw organisatie relevant en interessant? Vanaf circa 14 deelnemers is het vaak al effectiever en goedkoper om een incompany te organiseren. Bij kleinere aantallen is inschrijven op de reguliere events of collegereeksen vaak voordeliger.

Wat betekent incompany?

Onze sprekers/trainers komen naar jouw locatie toe. Het team van Management Impact Academy verzorgt het hele programma. De voordelen: doelgerichter werken, minder kosten per deelnemer én minder reistijd voor jouw collega’s. Indien wenselijk kunnen we ook op zoek gaan naar een geschikte locatie. Het enige wat we van jou verwachten is een groep gemotiveerde deelnemers.

Op maat gemaakt

Indien gewenst kunnen we ingaan op specifieke problemen en cases binnen jouw organisatie. In overleg maken we een op maat gemaakt programma. Met o.a. de thema’s agile werken, organisatiecultuur, netwerkleiderschap, business innovatie en verandermanagement hebben wij de afgelopen jaren succesvolle incompany trajecten verzorgd bij uiteenlopende organisaties en bedrijven.

Onze ervaringen

Bij o.a. Dimence (GGZ), Provincie Utrecht, Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord, Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant en SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca) hebben wij al succesvol een incompany georganiseerd.

Reviews van opdrachtgevers

'Bedankt voor het sparren om samen een mooi op-maat-programma neer te zetten over netwerken. Jullie weten ons te koppelen aan de juiste partijen en deskundigen. Management Impact is een goede 'matchmaker'.'

'Er is veel energie gestoken om de dagen op maat te maken waardoor de masterclasses aansloten op de praktijk van de organisatie. Niet alleen inspirerend, maar ook vanuit de wetenschap de diepte in. Het was een prettige samenwerking. '

Meer informatie?

Wil je meer weten over een incompany traject? Neem dan gerust contact met ons op.

Loes Schokker: 088 - 808 51 00 of stuur een e-mail: events@managementimpact.nl

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren